bldmrk
Contactinformatie

KASHMIRE BREIBOETIEK

lrg
laag 4

SCHRIJF JE IN!

BREIMIDDAGEN

Hieronder een overzicht met informatie per onderwerp. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Laat het ons gerust weten! We zijn telefonisch bereikbaar, je kunt langskomen in onze breiwinkel in Sluis of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Onze winkel is op woensdag gesloten, maar de rest van de week geopend van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 13:00 tot 18:00 en online shoppen kan natuurlijk 24/7. Je bent ook van harte welkom om bij ons te komen breien, tijdens het breien kun je gezellig bijpraten met je breivriendinnen en staan wij klaar met tips en adviezen. Wij hebben breimiddagen op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot 17:00. Lees er alles over in dit blog.

Wij verkopen in onze webshop ons populairste assortiment aan wol, breinaalden en -pennen. Kun je een bepaald product niet vinden? Stuur dan een e-mail. 

Wij verkopen in onze webshop ons populairste assortiment aan garen en haaknaalden. Kun je een specifiek product niet vinden? Stuur dan een e-mail. 

Wij verkopen in onze webshop ons populairste assortiment voor breien en haken. Kun je een bepaald product niet vinden? Stuur dan een e-mail.

Wij verkopen in onze webshop ons populairste assortiment voor breien en haken. 

In onze breiwinkel in Sluis vind je ons volledige assortiment op het gebied van breien en haken. Ook verkopen wij brei- en haakpatronen. Daarnaast vind je bij ons prachtige en kleurrijke items van leer van Mywalit. Zo verkopen wij onder andere portemonnees van dit Italiaanse merk.  

Je kunt eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. 

Je kunt eenvoudig én veilig betalen via iDeal. 

Wij verzenden met PostNL. Vandaag besteld, vandaag verzonden, de verzendtijd naar het buitenland kan iets langer zijn dan verzending binnen Nederland. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 30,-.

Retourneren is uiteraard mogelijk, wel dienen de bestelde producten en de verpakkingen onbeschadigd te zijn.

Voor het beoordelen van een artikel is het niet nodig om de verpakking en/of verzegeling te openen.

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.

kashmire breiboetiek webshop