Haken bij Kashmire Breiboetiek in Sluis

Haakliefhebbers opgelet. In onze winkel in Sluis verkopen wij niet alleen garens, haaknaalden en andere haakbenodigdheden, maar geven wij je ook graag advies.

Haken is een handwerktechniek waarbij je gebruik maakt van een haaknaald. Daarmee maak je van garen eenvoudige tot ingewikkelde lussen die samen een patroon vormen.

Je kunt ook zonder naald haken, dit wordt vingerhaken genoemd. Deze methode wordt op sommige Nederlandse basisscholen geleerd. 

Haaknaalden

Wij verkopen haaknaalden van KnitPro en Clover Amour van 1,25 mm tot 15 mm. Deze haaknaalden zijn ergonomisch. 

Haakgarens

Voor haakwerk kun je verschillende soorten garens gebruiken. Je kunt allerlei leuke dingen haken, zoals handtassen, kussens, mandjes en nog veel meer. 

Haakpatronen

In onze handwerkwinkel vind je ook handwerkboeken en -magazines met allerlei patronen per seizoen voor het haken. Zo vind je altijd een passend haakwerk.

Haakpatronen zien er nogal cryptisch uit. Om ruimte in de tekst te besparen worden voor veelvoorkomende termen afkortingen [1] gebruikt.

Langskomen met jouw handwerkclub

Wil je met jouw handwerkclub een bezoek brengen aan onze handwerkwinkel in Sluis? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vanwege de coronacrisis loopt een bezoek nu even anders. 

Comments are closed.